Kalkunbryst i ingefærsauce

Kalkunbryst i ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kalkunbryst
1 løg, hakket
400 g.blomkål eller broccoli
1 gulerod i strimler
100 g.grønne bønner
1 spsk.friskrevet ingefær
1 spsk.olie
6 dl.æblejuice
3 spsk.maizena
3 tsk.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler.Varm olien op i en gryde og tilsæt løg, kalkun og gulerod. Når kødet har skiftet farve tilsættes ingefær, bønner, kål og 5 dl. æblejjuice. Lad det simre i 5 minutter.

Rød maizena med resten af æblejuicen og hæld jævningen i gryden. Kog retten igennem og smag den til med salt, peber og eddike, så saucen bliver sur-sød.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 21488 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-14 23:13:39
super opskrift. jeg droppede gulerødderne,