Kalkunbryst i ingefærsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Skær kødet i strimler.Varm olien op i en gryde og tilsæt løg, kalkun og gulerod. Når kødet har skiftet farve tilsættes ingefær, bønner, kål og 5 dl. æblejjuice. Lad det simre i 5 minutter.
Rød maizena med resten af æblejuicen og hæld jævningen i gryden. Kog retten igennem og smag den til med salt, peber og eddike, så saucen bliver sur-sød. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 21488 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mille - 2008-03-14 23:13:39 super opskrift. jeg droppede gulerødderne, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne