Hindbærmuffins 02
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Blad smør, æg og mælk sammen.
Melet sigtes og bagepulver røres i. Tilsæt salt og sukker. Vend herefter hindbærrene forsigtigt i dejen og fyld 2/3 op i muffinsforme. Bage formene i en forvarmet ovn på 175 grader i 15-20 minutter. Prik eventuelt med en spids kniv. Kagerne er bagt, når der ikke hænger dej ved. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 15048 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2014-06-11 11:40:19 Lav ikke muffins efter denne opskrift! Jeg fulgte opskriften nøje, og de blev bare så melede og kedelige. Det smager mere som brød, ikke muffins, og krummen er slet ikke luftig og saftig, som den bør være i en god muffin. Og de holder sig ikke godt, dagen efter er de mindst dobbelt så triste. Øv bøv! Prøv i stedet at kigge efter en anden opskrift med mindre mel og flere æg... Marie - 2011-02-18 18:34:40 håber de er gode. skal bage dem i morgen med min far :-) Mette - 2010-06-28 15:45:06 Føj man! Nøj de var ikke gode efter min smag i hvert fald :/ Maja - 2010-06-17 15:53:32 Syndtes de er super goe. Men jeg bagte doble potion.! der kommer lidt flere ud af det.! anonym - 2010-03-31 15:00:29 super lækker opskrift.. men de skal have en del længere tid i ovnen end der er skrevet i opskriften... Ida - 2010-01-08 14:08:44 Jeg har bagt de her muffins op til flere gange, og de er super gode!, men de skal have meget længere i ovnen end der står! anonym - 2009-06-23 15:52:51 Virkelig gode muffins.. Jeg kom dog ud for, at de skulle have ca. dobbelt så lang tid, som angivet!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne