Daim lagkage med banan
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Sigrid Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kagecreme:
Æggeblommer, sukker og vanille piskes sammen, derefter piskes maizena og 1 dl. af mælken i. Resten af mælken koges, hvorefter cremeblandingen kommes i og piskes godt igennem til det tykner. Hæld derefter cremen i en skål, så den ikke brænder på. Afkøles helt. Piskefløden piskes til flødeskum. en fjerde del af flødeskummet blandes sammen med kagecreme og knuste daim. Halvdelen af cremeblandingen lægges på en lagkagebund, hvorefter der lægges bananer (skåret i skiver) oven på. Oven på det lægges endnu en lagkagebund og der gentages. Til sidst dækkes lagkagen med det resterende flødeskum og pyntes med knust daim. |
|
Opskriften er vist 191070 gange,
og udskrevet 2730 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (83 stemmer) |
|
Kommentarer Nita - 2022-03-24 15:41:37 Dejligt med næringsindhold, når fødselaren har type 1 diabetes. Den var lækker...❤️ anonym - 2018-04-12 09:31:18 Min lagkage er vellykket! Det er en mega lækker kage med masser af smag! anonym - 2015-09-24 17:39:53 Den var et hit herhjemme mega lækker mums anonym - 2012-09-05 15:54:20 Glæder mig til at lave lagkagen! Den lyder godt :-D (Y) rani - 2012-08-05 15:48:10 Mads. Måske skulle du købe en håndmixer? ;-) mads - 2012-05-16 15:36:13 er ved og lave den nu det blir såååå godt men sikke et arbajde og piske fløde uden en elpisker av min arm Sille - 2012-03-04 14:21:53 Overvejer lidt at skifte banenen ud med hindbær - nogen der har prøvet det eller som har en rådgivende kommentar? :) niels - 2012-02-02 14:06:08 den ser god ud.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:P anonym - 2012-01-17 19:47:36 Jeg er en daim elsker, og den lagkage er så lækker med banan <3 just love it :) The daim lover - 2011-09-24 12:57:23 mums! lækkert med banan og daim <3333333 Anonynm - 2011-08-29 20:50:58 Den bedste lagkage, kan klart anbefales ! julie - 2011-04-09 18:25:22 hej jeg skal lave det til min fødselsdag i april:D mandy - 2011-01-20 16:01:03 Den er lækker. Meget mættene. Anonynm - 2010-12-12 13:08:26 Tak for en dejlig opskrift Sigrid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne