Pastasovs/ragu

Pastasovs/ragu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : masser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.persille
3-4 fedhvidløg
1 stort løg
2 gulerødder
1-2 stilkebladselleri
4 spsk.olivenolie
300 g.oksekød
1.5 dl.hvidvin
7 flåede tomater evt fra dåse
2 spsk.tomatpure
1 stor tsk. sukker
 salt
 peber
1-2 tsk.vineddike
 Krydderbuket (timian/rosmarin/laurbærblad)
 Frisk revet parmesanost
 
Opskrift:
Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor sammen med renset persille + hvidløg + løg (grøntsagerne kan også rives fint på et rivejern).
Findel kødet og brun det godt i en stegegryde eller på panden. Det skal være gyldent og må ikke koge så giv det tid.
Bland de findelte grøntsager i kødet og lad det blive gyldent det tager lidt tid da væden først skal fordampe.
Tilsæt vinen og lad den dampe næsten helt væk.
Kom tomater + pure + vineddike + salt peber og sukker i samt 2 dl. vand.
kom krydder buketten i gryden og lad den simre i 1 time. tilsæt evt mere vand og juster smagen med salt og peber og sukker samt mere hvidløg og vineddike.
Serveres til god pasta med friskrevet parmesanost


Tips:

Det er en ret der tager nogen forberedelse men den er det hele værd det er guf for smagsløgene. Drik en god kraftig italiensk rødvin til. Mama mia hvor det smager





karakterer:
Opskriften er vist 8699 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu