Pastasovs/ragu
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : masser Indsendt : Red : |
|
|
Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor sammen med renset persille + hvidløg + løg (grøntsagerne kan også rives fint på et rivejern).
Findel kødet og brun det godt i en stegegryde eller på panden. Det skal være gyldent og må ikke koge så giv det tid. Bland de findelte grøntsager i kødet og lad det blive gyldent det tager lidt tid da væden først skal fordampe. Tilsæt vinen og lad den dampe næsten helt væk. Kom tomater + pure + vineddike + salt peber og sukker i samt 2 dl. vand. kom krydder buketten i gryden og lad den simre i 1 time. tilsæt evt mere vand og juster smagen med salt og peber og sukker samt mere hvidløg og vineddike. Serveres til god pasta med friskrevet parmesanost Tips: Det er en ret der tager nogen forberedelse men den er det hele værd det er guf for smagsløgene. Drik en god kraftig italiensk rødvin til. Mama mia hvor det smager |
|
Opskriften er vist 8695 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne