Romfromage 03

Romfromage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : masser

Indsendt :      Red :
Romfromage 03, billede 4 Romfromage 03, billede 1 Romfromage 03, billede 2 Romfromage 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
7 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
140 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1.5 dl. Brun rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
6.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Sæt husblassen i blød i koldt vand.

Pisk æg og sukker grundigt. Tilsæt halvdelen af rommen.

Vend den stiftpiskedet fløde i.

Knuges næsten fri af vand, smeltes i en lille gryde i det vand der hænger ved husblassen. Tilsæt den sidste halvdel af rommen når husblassen er taget af varmen. Tilsæt den smeltede husblas/rom i en tynd stråle under konstant omrøring så der ikke kommer klumper/tråde.

Sættes køligt i 3-4 timer.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Romfromage

karakterer:
Opskriften er vist 44630 gange,
og udskrevet 842 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15207 (3620 kcal)
KJ pr. Pers. 1900 (452 kcal)
Vægt ialt 1058 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1436 KJ (342 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-30 17:09:51
Hvad skal citronsaften bruges til står ikke noget om i opskriften