Romfromage 03
Indsendt af : masser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt husblassen i blød i koldt vand.
Pisk æg og sukker grundigt. Tilsæt halvdelen af rommen. Vend den stiftpiskedet fløde i. Knuges næsten fri af vand, smeltes i en lille gryde i det vand der hænger ved husblassen. Tilsæt den sidste halvdel af rommen når husblassen er taget af varmen. Tilsæt den smeltede husblas/rom i en tynd stråle under konstant omrøring så der ikke kommer klumper/tråde. Sættes køligt i 3-4 timer. |
|
Opskriften er vist 44630 gange,
og udskrevet 842 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer edel - 2015-12-30 17:09:51 Hvad skal citronsaften bruges til står ikke noget om i opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne