karrykål med oksekød og kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt af : hr og fru autzen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit hvidkålen fint
Skær de rå gulerødder og kartofler i skiver. Svits karryen i en tykbundet gryde. Tilsæt margarinen og når den er smeltet brun oksekødet deri. Tilsæt kålen lidt af gangen og vend det sammen med kødet. Når al kålen er tilsat put gulerødder og kartoffelskiverne i og tilsæt 2 dl. vand. Kog det ved middelvarme i ca. 1 time. Smag til med salt og peber og evt. karry efter temperament. Serveres med groft brød, sennep og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 79548 gange,
og udskrevet 1721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2022-01-30 15:36:45 Jeg bruger ovnen - lagvis kål gulerødder, kartofler og løg skoveskåret tager så karry og spreder ud på laget og derefter hakket oksekød stegt kun med salt :) Kikki - 2022-01-05 18:50:30 Jeg puttede flere grønsager i, alt hvad jeg nu havde, og serverede ris dertil. Camilla - 2019-02-19 17:10:15 Kan man ikke bruge bl. Fars Martin - 2012-11-24 17:27:34 En god ting er at bruge suppeurter istedet for kartofler og gulerødder, samt at tilsætte pastaskruer. Per - 2012-11-01 15:50:44 Smager ikke så meget af karry, kan godt taget noget mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne