Gerdas chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : masser Indsendt : Red : |
|
|
Pisk margarine, sukke og æggeblommer godt.
Tilsæt mel, cacao, bagepulver og vaniljesukker. Tilsæt det kogende vand og vend de stive hvider forsigtigt i. Kommes i en smurt og raspet springform og bages 40-45 min. ved 150 grader (prøv med en tændstik) Afkøl kagen lidt og kom derefter glasuren på i rigelig mængde. Pynt evt. med kiwi, jordbær eller andet. |
|
Opskriften er vist 6902 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne