Asparges mimosa (Asparagi mimosa)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt.
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Arranger de afdryppede asparges i et serveringsfad eller tallerken. Pil æggene og hak dem med persillen, kom begge i en skål og rør olie i. Drys æggeblandingen over aspargesene og server. |
|
Opskriften er vist 30034 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer LL - 2013-02-17 15:58:40 Har endnu ikke prøvet denne ret, men skal der ikke noget dressing og brød til ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne