Asparges mimosa (Asparagi mimosa)

Asparges mimosa (Asparagi mimosa), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 4 Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 1 Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 2 Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
4 hårdkogte æg
1 stilkbredbladet persille
1 spsk.olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.

Arranger de afdryppede asparges i et serveringsfad eller tallerken.

Pil æggene og hak dem med persillen, kom begge i en skål og rør olie i.

Drys æggeblandingen over aspargesene og server.





karakterer:
Opskriften er vist 30035 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-17 15:58:40
Har endnu ikke prøvet denne ret, men skal der ikke noget dressing og brød til ???