Asparges fra Aostadalen (Asparagi alla Valdostana)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
varm ovnen op til 180 grader C.
kog aspargesene 5 minutter i letsaltet vand.
Læg de afdryppede asparges i et smurt ovnfast fad, drys skinke og fontina over. Pisk æg, parmesan, salt og peber og hæld det over aspargesene. Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og æggemasen er stivnet. Tips: Fontina er en fast skæreost med elastisk konsistens og sparsom huldannelse. Den har en fast, tynd og orange/brun skorpe. Det er en italiensk ost, der fremstilles af upasteuriseret komælk. |
|
Opskriften er vist 14369 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-15 14:26:48 Nogen der ved hvad man kan bruge i stedet for fontina? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne