Asparges fra Aostadalen (Asparagi alla Valdostana)

Asparges fra Aostadalen (Asparagi alla Valdostana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Smør til fadet
1000 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stilkene af
2 skiverkogt skinke strimlede
120 g.fontina skåret i skiver
2 æg
2 spsk.parmesan friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
varm ovnen op til 180 grader C. kog aspargesene 5 minutter i letsaltet vand.

Læg de afdryppede asparges i et smurt ovnfast fad, drys skinke og fontina over. Pisk æg, parmesan, salt og peber og hæld det over aspargesene.

Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og æggemasen er stivnet.

Tips:

Fontina er en fast skæreost med elastisk konsistens og sparsom huldannelse. Den har en fast, tynd og orange/brun skorpe. Det er en italiensk ost, der fremstilles af upasteuriseret komælk.





karakterer:
Opskriften er vist 14369 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-15 14:26:48
Nogen der ved hvad man kan bruge i stedet for fontina?