Mokkaparfait 03
Indsendt af : DeLux Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes hvidt over et vandbad.
imens smeltes chokoladen, når æggemassen er blevet til en fin skum tilsættes nescaffen og den smeltede chokoladen. h vor efter fløden bliver pisket til en creme (ikke til fløde skum), det tilsættes ca. 1/10 del af flødeskummen til kaffe/æggemassen og piskes igen til den er blevet samlet og luftig. hvor efter resten af flødecremen tilsættes. til sidste piskes æggehviderne til en skum og vendes i parfaitmassen, og fyldes i forme og sættes på frost i ca. 4-5 timer |
|
Opskriften er vist 4194 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne