Oliemarinerede citroner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : Rita Nilsson Indsendt : |
|
|
1 kg økologiske citroner skæres i ½ cm tynde skiver endestykkerne kasseres læg skiverne i en sigte drys 4 spsk salt imellem dem og lad dem trække natten over læg dem herefter lagvis i et skoldet glas og hæld olivenolie over til det dækker
Tips: Citronerne skal stå koldt og mørkt i ca 3 uger inden de er spiseklare serveres til fisk skaldyr og kogt lyst kød |
|
Opskriften er vist 3744 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne