Gullasch med gorgonzola

Gullasch med gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvesmåkød
3 løg
2 fedhvidløg
1 porre
3 spsk.tomatpure
2 spsk.smør
 vand
 Blandede krydderurter
0.5 gorgonzola
500 g.bagekartofler
 salt
 peber
 
Opskrift:
krydr kødet med salt og peber og brun det godt i smør med løg og hvidløg kom porren og tomatpure i og rør godt igennem dæk vand halvt op omkring kødet og lad det simre en halv times tid kom det op i et ildfast fad drys krydderurter over skær kartoflerne i skiver krydr dem med salt og peber og læg dem over kødet til sidst stikkes små stykker gorgonzola ned imellem kartoflerne sæt det hele i ovnen ved 180 grader en halv time de sidste 10 minutter skrues op til 220 grader

Tips:

smager rigtigt godt med blomkål til





karakterer:
Opskriften er vist 8312 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu