Gullasch med gorgonzola
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
krydr kødet med salt og peber og brun det godt i smør med løg og hvidløg kom porren og tomatpure i og rør godt igennem dæk vand halvt op omkring kødet og lad det simre en halv times tid kom det op i et ildfast fad drys krydderurter over skær kartoflerne i skiver krydr dem med salt og peber og læg dem over kødet til sidst stikkes små stykker gorgonzola ned imellem kartoflerne sæt det hele i ovnen ved 180 grader en halv time de sidste 10 minutter skrues op til 220 grader
Tips: smager rigtigt godt med blomkål til |
|
Opskriften er vist 8312 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne