Jægermignon
Indsendt af : Lotte Indsendt : |
|
|
Steg bacon i tern gyldne og tilsæt champignoner i halve skiver og steg godt, tilsæt løg i tern og steg til gylden. Lav en lomme ned i mignonen og lav den lidt ud til siderne så der er et godt hul, fyld baconblandingen i, krydder med salt og peber og steg i et ovnfast fad i ca 30 min eller efter anvisningen på mignonens emballage.
Tips: Serveres med ovnstegte kartofler og verdens bedste bacon sauce. |
|
Opskriften er vist 4920 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer martin - 2012-02-16 16:06:29 FORMIDABEL RET! :-) Husk fløde til saucen! ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne