Lottes Jægersteg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Lotte Indsendt : |
|
|
Steg baconterne til let gyldne uden ekstra fedt, tilsæt champignon i halve skiver og steg godt, tilsæt fint hakket løg og steg til gylden.
Skær en dyb lomme ind i den ene ende af stegen, så dyb og bred som muligt uden at skære hul, et godt tip er at der ca. kan være en hånd dernede. Fyld bacon, campignon og løg blandingen i uden fedtstoffet. Luk med kødnåle eller snørre. Put margarine i gryden sammen med baconfedtet og steg stegen godt brun deri. Tilsæt ca. 1-1½ dl vand og kog i ca. 1½ time til mør og gennemstegt. Lav sauce ud af væden i gryden og evt. fløde, ribsgele, salt og peber. Tips: Serveres i skiver med vildt sauce og ovnstegte kartofler og evt. en lækker salat. |
|
Opskriften er vist 20013 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne