Skinkehorn 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Futtefie Indsendt : Red : |
|
|
mælken lunes. Gæren smuldres i en skål og røres sammen med mælken.
Margarinen smuldres ind i melet. Salten blandes ind i melet og margarinen. Skinken hakkes i små tern og kommes i. Gæren og mælken kommer også i. dejen æltes godt. Den hæver i 20 minutter. Efter hævningen: Dejen rulles ud i en cirkel og deles i 8 stykker (trekanter) Trekanterne rulles fra den brede ende mod den smalle og formes til horn. Pensling: Brug et halvt æg til at pensle dem med og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 13471 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Fiona - 2012-05-15 17:19:10 Det er bedre at putte skinken inden i hornenen med nået pikantost. og når du pensler så put lidt oregano ovenpå |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne