Aspargesroulader (Rotolini di Asparagi)

Aspargesroulader (Rotolini di Asparagi), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stilkene af
50 g.smør
 ekstra smør til fadet
100 g.lufttørret skinke i skiver
65 g.parmesan friskrevet
 salt
 
Opskrift:
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand. Varm samtidig ovnen op til 180 grader C.

Hæld vandet fra aspargesene og dup dem forsigtigt tørre.

Bred skinken ud på et skærebræt, læg 2-3 små asparges på hver skive, rul den sammen og sæt en cocktailpind i.

Læg rouladerne i et smurt ovnfast fad, drys parmesan over, sæt smør på i klatter og sæt fadet i ovnen i 10 minutter.
Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 14787 gange,
og udskrevet 240 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-10 19:43:35
Utroligt at man lige kan finde en opskrift hvor jeg i hvert fald havde det hele i køleskabet. Det ser super lækkert ud til en rigtig hygge aften. :)