Aspargesroulader (Rotolini di Asparagi)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Varm samtidig ovnen op til 180 grader C.
Hæld vandet fra aspargesene og dup dem forsigtigt tørre. Bred skinken ud på et skærebræt, læg 2-3 små asparges på hver skive, rul den sammen og sæt en cocktailpind i. Læg rouladerne i et smurt ovnfast fad, drys parmesan over, sæt smør på i klatter og sæt fadet i ovnen i 10 minutter. Server straks. |
|
Opskriften er vist 14787 gange,
og udskrevet 240 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Meclan - 2008-11-10 19:43:35 Utroligt at man lige kan finde en opskrift hvor jeg i hvert fald havde det hele i køleskabet. Det ser super lækkert ud til en rigtig hygge aften. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne