Keema Aloo
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak tomater, løg og chili og læg dem i en gryde sammen med et par dråber olivenolie.
Rør rundt over medium varme i et par minutter.
Tilsæt krydderier og et par spsk. olivenolie og svits omkring 5 minutter. Tilsæt hakket lammekød og et stænk olivenolie og omrøres indtil kødet ser ens kogt ud. I mellemtiden skrælles og skives kartoflerne som tilsættes kødet sammen med finthakket koriander og evt. lidt vand. Læg låg på og kog til kartoflerne er møre. Serveres med yoghurt eller raita, chapatis eller pitta brød og med et par dråber citronsaft presses på toppen. Tips: Aloo = Kartofler Keema = hakkekød |
|
Opskriften er vist 18300 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2008-04-14 13:29:08 Det er en dejlig opskrift den smager fantastisk!! vil bare have mere og mere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne