Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og dup dem tørre.
Læg halvdelen af aspargesene i et smurt ovnfast fad med spidsen indefter og halvdelen af smørret på i klatter. Drys med parmesan, dæk med emmentaler og hæld den varme bechamelsauce over. Slut af med de resterende asparges og smørklatter. Bag gratinen i 15 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 41054 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne