Korn-Otto
Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Sæt korn/linser i blød i rigelig koldt vand i et døgn. Kog dem knapt møre i saltet vand og dræn dem. Gem lidt af kogevandet til senere.
Rens svampene grundigt. Blød svampene op i kogende vand i ca. 20 min. Hæld væden fra og gem den. Kom svampe og korn/linser i en gryde og tilsæt gradvis den varme hønsefond og udblødningsvandet fra svampene. Kog blandingen sagte til fonden er opsuget kom mere fond i til alt er brugt. Hvis det er for tørt kan man komme vandet fra kornene i. Skal have en cremet konsistens og alle kornene/linserne skal være møre. Drys med parmesan og smørklatter Tips: Som forret eller som tilbehør til f.eks. osso buco |
|
Opskriften er vist 5312 gange,
og udskrevet 115 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne