Lækre boller med hvid hvede gode til bla. brunch
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er smidig. Lad dejen hæve i 1 time. Form dejen til 20 boller, og lad dem efterhæve i 15 min. Pensl bollerne med sammenpisket æg. Bag bollerne ved 200ºC i ca. 18 min. på midterste ovnribbe Tips: Fiberbag fås bla. i føtex, ellers kan Axa's fibersund sagtens bruges. |
|
Opskriften er vist 26001 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer pullert33 - 2012-08-05 15:59:23 Nøøøøj de er gode mums, jeg kom også hørfrø,solsikke kerner og græskar kerner i.. anonym - 2011-07-14 12:18:09 Behøver man tilsætte dette fibersund ? Kan det erstattes af andet ? Rubab - 2011-06-21 19:30:31 Jeg elsker hjemelavet boller! det første gang jeg ska' bage boller her på fredag, glæder mig til at smage dem!:) Son - 2010-04-30 07:58:06 Det lyder rigtigt lækkert :-) Skal prøve.. ville være dejligt med billeder !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne