Champignonfarseret svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Guldskatt Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraderne afpudses og flækkes på langs og bank dem ud.
Fyld: Svits finthakkede champignoner og fintsnittet løg i olie fra tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i sammen med timian efter smag samt hakket persille. Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber, drys mel på og varm den igennem. Fordel den derpå over mørbraderne og rul disse fast sammen som roulader. Hold kødet sammen med bomuldsgarn eller fæst det med kødnåle. Brun nu kødet godt på alle sider i smør/olie på en pande og læg det derefter i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon eller vand og hæld det ved kødet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Sauce: Bland stegesky, fløde og peberkorn, giv det et opkog og jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber og server den til det skiveskårne kød. Serveres med kartofler, pasta eller ris. Tips: knust peberkorn kan undlades |
|
Opskriften er vist 146990 gange,
og udskrevet 6120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (91 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2017-01-01 18:54:31 Smager lækkert. Dejlig sauce. Molly - 2016-03-08 18:04:29 Super lækkert ret. Mine gæster var helt vild med maden og vil også have opskrift ! Jonas - 2012-12-18 12:16:54 Kanon god ret, som giver en virkelig lækker sauce! Opskriften er nem at følge, og resultatet er perfekt! Jette København Ø - 2011-09-22 16:32:49 Med det fyld, er der nok til 1200 gram mørbradder (ca. 2 stk) Jeg brugte frisk timian - og det var ok. Havde problemer med at finde syltede peberkorn - så de kom ikke i. En god sjat rødvin i sovsen er ingen dårlig ide! Pia&Jesper - 2011-09-17 22:45:40 Super lækker ret. Man skal passe på med timian'en da man tydeligt kan smage selv den ene tsk. Næste gang vil vi prøve med lidt mere persille, da man ikke kan smage den Yogi - 2011-07-03 18:29:45 Absolut en topscorer. Det er lige præcis sovsen, der sidder lige i skabet. (incl. timian) Absolut værd at lave igen. anonym - 2010-08-31 11:37:43 Ok - dum kommentar fra mig i går....Har fattet at jeg nok skulle vente med saucen til kødet var færdig i ovnen OG SÅ buge stegeskyen:-) Ja ja man lærer så længe man lever - håber jeg :-) Kødet smagte super godt og hele familien kunne lide det:-) Helle - 2010-08-30 18:18:05 Jeg er næsten færdig med opskriften nu....MEN som jeg ser det skal man bruge stegeskyen to gange?? Man koger panden af med boullion og hælder over kødet som kommer i ovnen - DEREFTER skal man bruge stegeskyen til at lave sauce???? Jeg kan godt lave sauce uden, så det går nok....Men..... Mikkel - 2010-05-14 23:02:32 Første gang jeg rigtigt har lavet mad, men 3 timer i køkkenet var det hele værd! Saucen var indbegrebet af creme de la creme :) Retten får 13 her fra Hanne - 2009-05-21 13:28:03 Den var så god ! Fantastisk sauce. Linda - 2009-05-09 17:33:00 Fantastisk ret... kæmpe hit her i familien. anonym - 2008-05-19 22:17:23 Undlad timian. Skal kun stege ca 15 min. Kan steges om formiddagen og varmes let inden servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne