Gammeldags Frikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Dannyboy13 Indsendt : Red : |
|
|
Snit løget fint og put det i en skål sammen med farsen.
Put så ægget i sammen med salt og peber, kom så melen og vandet i og rør. Lad farsen hvile i 20-25 minutter i køleskabet. Find en pande og smelt noget margarine, tag så farsen ud af køleskabet og find en spiseske, form frikadellerne til de er runde og læg dem på panden. Steg dem så de er brune og prik evt. en tandstik i og mærk om de er færdige. læg dem på en tallerken og server med Kartofler, brun sov og grøntsager. Tips: Bliver farsen for tynd, tilsæt 1 spsk. havregryn. |
|
Opskriften er vist 72424 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Don Alberto - 2019-06-20 02:33:02 Opskriften glimrende, omend jeg bruger en variant med hakket kalv & flæsk, et helt løg (ca. 120-140 g) og 2 æg, og desuden tilsætter jeg 3-4-5 skiver hakket bacon. Passer til min smag. En pølsemager - 2017-10-15 10:01:00 Frikadelle laves af 1/2 kalvkød + 1/2 flæskekød, det gjorde både min farmor og mormor. Med der hakket svinekød du får i dag bliver det alt for vandet pga. Det er skinkekøder der bliver hakker. anonym - 2014-10-31 18:45:57 "Bliver farsen for tyk, tilsæt 1 spsk. havregryn." Mon det ikke er hvis farsen er for tynd.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne