Gammeldags Frikadeller

Gammeldags Frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dannyboy13

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Svinefars
0.5 løg
1 æg
1.5 dl.vand
5 spsk.Hvedemel
 Salt
 Peber
1 spsk.havregryn hvis farsen er for tyk
 
Opskrift:
Snit løget fint og put det i en skål sammen med farsen.
Put så ægget i sammen med salt og peber, kom så melen og vandet i og rør.
Lad farsen hvile i 20-25 minutter i køleskabet.
Find en pande og smelt noget margarine, tag så farsen ud af køleskabet og find en spiseske, form frikadellerne til de er runde og læg dem på panden.
Steg dem så de er brune og prik evt. en tandstik i og mærk om de er færdige. læg dem på en tallerken og server med Kartofler, brun sov og grøntsager.

Tips:

Bliver farsen for tynd, tilsæt 1 spsk. havregryn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på frikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 72424 gange,
og udskrevet 967 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-20 02:33:02
Opskriften glimrende, omend jeg bruger en variant med hakket kalv & flæsk, et helt løg (ca. 120-140 g) og 2 æg, og desuden tilsætter jeg 3-4-5 skiver hakket bacon. Passer til min smag.

  -   2017-10-15 10:01:00
Frikadelle laves af 1/2 kalvkød + 1/2 flæskekød, det gjorde både min farmor og mormor. Med der hakket svinekød du får i dag bliver det alt for vandet pga. Det er skinkekøder der bliver hakker.

  -   2014-10-31 18:45:57
"Bliver farsen for tyk, tilsæt 1 spsk. havregryn." Mon det ikke er hvis farsen er for tynd....