Glutenfrit pitabrød

Glutenfrit pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.lunkent vand
50 g.gær
500 g.fint glutenfrit mel
0.5 tsk.salt
2 spsk.olie
 
 Pensling:
 Sukkervand
 
Opskrift:
Gæren opløses i vandet, de øvrige ingredienser blandes i og det hele røres 10-15 minutter i røremaskine.

Dejen formes til små flade brod som hæver i 30 minutter.

Kan pensles med sukkervand, så de får en mere gylden skorpe. Bages ved 250 grader C i 8-10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 22909 gange,
og udskrevet 458 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-03 10:42:56
Det kommer meget an på hvilket mel du bruger, opskriften her er jo glutenfri og det er gluten der indeholder store dele af bageevnen, men jeg har prøvet at bage med finax melblanding som godt nok indeholder mælkepulver, men denne blanding er lavet på udvasket hvedemel og jeg syntes den hævede fint, men har også bagt med jyttemel og det har ikke nær samme bageevne men det er så også hvedefrit.

  -   2008-04-29 21:09:58
ikke imponeret. brødene hævede ikke op hverken før eller under bagning. Brugte godt nok tørgær, men det plejer ikke at være et problem.