Fadkoteletter med ovnbagte grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Nille Indsendt : Red : |
|
|
Vask alle grøntsagerne og skær dem i ønskede størrelse, helst alle sammen nogenlunde lige størrelse. Jeg skrællede kartoflerne og halverede dem og skrællede gulerødderne og skar dem i stave, skar porrerne i 3 cm tykke stave, og løgene skar jeg i både.
Når dette er gjort lægges alle grøntsagerne i et fad, god blandet. En lille smule kan tilføjes, så grøntsagerne ikke brænder sig fast i fadet, men vandet må ikke dække grøntsagerne. Derefter kan krydres med diverse krydderier. Og til sidst lægges koteletterne ovenpå grøntsagerne evt krydret på hver side. Bages i ovnen på 175 C i ca 45 min, afhængig af størrelsen på kødet og grøntsager. Tips: En bagt kartoffel og noget salat til så er det næsten en festmåltid. I øvrigt ret sundt. |
|
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne