Asparges med appelsin (Asparagi all’arancia)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt.
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Anret de afdryppede og afkølede asparges på et fad eller tallerken. Bland mayonnaise, sennep og appelsinsaft. Øs nogle spsk. dressing over aspargesene og server resten i en skål. Kom evt. nogle tynde strimler usprøjtet appelsinskal i saucen og kan også bruges til pynt. |
|
Opskriften er vist 38532 gange,
og udskrevet 663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne