Verdens bedste pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Madkassen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde, tag af varmen, og hæld mælken í. Hæld derefter blandingen i en stor skål.
Rør gæren ud i blandingen og tilsæt salt. Kom hvedemel i, indtil dejen er så fast at du kan ælte den med hænderne ( hold 1 dl tilbage) ælt dejen glat og smidig. Kom evt. mere mel i, indtil dejen ikke klistrer til bordet. Læg dejen tilbage i skålen, og lad den hæve ved stuetemperatur i 1 time Ælt dejen igennem, del den i to, og rul hver potion ud i en firkant. Smør et tyndt lag ketchup ud på hver firkant, og skær dejen ud i 12-14 lige store felter. Rul 1/2 pølse, eller 1 frokost pølse ind. stil "hornene" på en bageplade med bagepapir, og lad den efterhæve ca 20 min. Tænd ovnen på 250 grader. slå et æg ud i en lille skål, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl hornene med ægget, og bag den midt i ovnen ca. 15 min. til de er lysebrune Tips: Denne opskrift kan sagtens bages ligesom boller.- altså uden pølser = ) |
|
Opskriften er vist 31677 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer selina - 2009-12-16 14:31:41 super pølsehorn:) bagt dem 3 gange på en uge nu, mine kammerater bliver ved med at komme og spise dem alle:P 10 herfra...! anna - 2009-11-07 23:29:08 prøv med ketchup. læg det sammen med pølsen rul den og bag den. rigtig lækkert!! prøv med ca. 25g gær det burde være fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne