Verdens bedste pølsehorn

Verdens bedste pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madkassen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
2.5 dl.mælk
25 g.gær
0.5 tsk.salt
425 g.hvedemel
 
6-7 hele pølser eller 12-14 frokost pølser
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde, tag af varmen, og hæld mælken í. Hæld derefter blandingen i en stor skål.

Rør gæren ud i blandingen og tilsæt salt.

Kom hvedemel i, indtil dejen er så fast at du kan ælte den med hænderne ( hold 1 dl tilbage)

ælt dejen glat og smidig. Kom evt. mere mel i, indtil dejen ikke klistrer til bordet.

Læg dejen tilbage i skålen, og lad den hæve ved stuetemperatur i 1 time

Ælt dejen igennem, del den i to, og rul hver potion ud i en firkant. Smør et tyndt lag ketchup ud på hver firkant, og skær dejen ud i 12-14 lige store felter. Rul 1/2 pølse, eller 1 frokost pølse ind.

stil "hornene" på en bageplade med bagepapir, og lad den efterhæve ca 20 min. Tænd ovnen på 250 grader.

slå et æg ud i en lille skål, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl hornene med ægget, og bag den midt i ovnen ca. 15 min. til de er lysebrune

Tips:

Denne opskrift kan sagtens bages ligesom boller.- altså uden pølser = )





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 31721 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-16 14:31:41
super pølsehorn:) bagt dem 3 gange på en uge nu, mine kammerater bliver ved med at komme og spise dem alle:P 10 herfra...!

  -   2009-11-07 23:29:08
prøv med ketchup. læg det sammen med pølsen rul den og bag den. rigtig lækkert!! prøv med ca. 25g gær det burde være fint