Pasta med muslinger og tomat

Pasta med muslinger og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 kg.muslinger
2 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.vand
1 pillet skalotteløg
300 g.frisk båndpasta
 
 Sauce:
1 aubergine skåret i terninger
1 spsk.olie
1 hakket løg
2 fedhvidløg
500 g.flåede tomater
 Hakket persille
2 dl.muslingevæde
 
Opskrift:
Damp muslingerne i hvidvinseddike, vand og skalotteløg i en gryde til skallerne åbner sig. Kasser alle muslinger som ikke åbner sig under dampningen. Si 2 dl. muslingevæde fra. Muslingerne tages ud af deres skaller lad dog enkelte være i deres skal.

Til saucen ristes auberginer og løg i olien. Tilsæt hvidløg og muslingevæden. Lad saucen koge i ca. 5 minutter. Skær tomaterne mindre stykker og kom dem i saucen. Smag til med salt. Kom muslingerne i og varm dem i saucen. Kog pastaen med salt i ca. 2 minutter. Anret pastaen i en fad og hæld saucen over. Pyntes med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 15672 gange,
og udskrevet 341 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-21 20:23:15
Go, fin og nem hverdagsret.