Pasta med muslinger og tomat
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt : Red : |
|
|
Damp muslingerne i hvidvinseddike, vand og skalotteløg i en gryde til skallerne åbner sig. Kasser alle muslinger som ikke åbner sig under dampningen. Si 2 dl. muslingevæde fra. Muslingerne tages ud af deres skaller lad dog enkelte være i deres skal.
Til saucen ristes auberginer og løg i olien. Tilsæt hvidløg og muslingevæden. Lad saucen koge i ca. 5 minutter. Skær tomaterne mindre stykker og kom dem i saucen. Smag til med salt. Kom muslingerne i og varm dem i saucen. Kog pastaen med salt i ca. 2 minutter. Anret pastaen i en fad og hæld saucen over. Pyntes med persille. |
|
Opskriften er vist 15713 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-21 20:23:15 Go, fin og nem hverdagsret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne