Sachertærte
Indsendt af : PernilleN Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen smeltes sammen med smør over vandbad. Sukkeret drysses i. Derefter tilsættes æggeblommer, vaniljesukker og mel og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Dejen kommes i en smurt springform. Den bages i en forvarmet ovn ca. 50 min ved 180 grader. Herefter skal den have lidt tid til at køle af og deles derefter i to. Mellem de to lag smøres marmeladen ud. Overtrækschokoladen smeltes over vandbad og kagen overtrækkes hermed. |
|
Opskriften er vist 5158 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2008-05-08 20:14:38 Denne kage smager udsøgt. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne