Skipperlobescoves med rødbeder og purløg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt af : bjarne Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet pudses for sener skæres i tern
på ca 1 1/2 cm og gives et opkog i koldt vand smid vandet ud skyl kødet
Bring det atter i kog i så meget koldt vand at det netop dækker groftskårne løg laurbær salt og hel peber kommes ved simrer under låg 1-2 timer. rå skrællede kartofler skæres i mindre stykker og lægges oven på kødet retten småkoger nu til kartoflerne er næsten udkogte hvorefter kød og kartofler blandes sammen kartoflerne jævner retten du undgår ;makroner; i bunden af gryden. Tips: tilbehør skåret purløg sennep rugbrød og rødbeder OG GODT ØL velbekomme |
|
Opskriften er vist 25944 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2013-05-23 06:26:10 Saa enkelt kan det goeres,og det smager helt vidunderligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne