Rosenkålsgryde med bacon
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
Rist baconen der er skåret i strimler
til den er gyldne, tilsæt de skrællede
skivede kartofler og gulerødder og lad det riste med til det begynder at tage farve.
Bland tomatpureen og rosenkålene i og hæld bouillon ved tilsæt lidt salt og peber og læg låg over bring retten i kog lad den koge i 45 min. Rør af og til smag til med salt og peber. Tips: server retten sammen med sennep og brød |
|
Opskriften er vist 9245 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne