Rungstedtærte (Banantærte)
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : |
|
|
Smuldr fedtstoffet ud i melet.
Rør æg, gær og sukker sammen og kom det i mel og fedtstof. Ælt dejen sammen, til den er blank og smidig. Rul dejen ud, og kom den i en smurt tærteform, også op ad kanten, gem lidt dej til gitter. Remonce: Rør fedtstof og sukker sammen og smør det over tærten. Bananerne skæres i skiver og lægges over remoncen. Rul den sidste dej ud i stænger, som lægges over som et flettet gitter. Pensl tærten, inden den bages gylden og sprød 1¼ time ved 190 grader C almindelig ovn. Tips: Chefkokken 17 kort nr. 36 |
|
Opskriften er vist 7894 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hi - 2008-10-30 16:17:02 Den smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne