Rugmels panerede rødspættefileter
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bland rugmel med salt og peber. Vend fisken heri og steg dem derefter på panden 4-5 på hver side.
Serveres med Persillesauce og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 20337 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer inge skelvig - 2008-06-05 10:11:16 smager fantastisk dejligt med tyttebærsyltetøj til og frisk froft rugbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne