Rejeroulade

Rejeroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Berit

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
50 g.smør
1 dl.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.kaffefløde el. anden fløde
75 g.hakket spinat (frost optøet)
1 tsk.salt
0.5 tsk.bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider
 
 Fyld:
1 dl.cremefraiche
1 dl.mayonnaise
2 spsk.fintklippet dild
2 spsk.fintklippet purløg
300 g.rejer
 
 Tilbehør:
 Citron
 cremefraiche rørt med forskellige urter efter eget valg
 
Opskrift:
Bag smør og mel sammen i en gryde, spæd med mælk og fløde under piskning og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen.

Pres al væden ud af spinaten og rør den i gryden sammen med æggeblommer, salt og bagepulver. pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen.

Fordel massen på smurt bagepapir 30x40 cm med opbøjet kant. Bag dejen ved 200 gr i 20-25 minutter.
Løft bagepapiret med den bagte bund af pladen og lad den afkøle under et fugtigt klæde.


Rør cremefraiche og mayonnaise sammen og fordel den på bunden. drys med dild og purløg, gem nogle rejer til pynt og hak resten groft, og fordel dem på bunden, rul den sammen til en roulade. Pak den i folie og sæt den i køleskab et par timer. Skær rouladen i skiver og server med rejer, citron og urtecremefraiche.

Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 14522 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-21 10:04:16
dette er en meget dejlig forret og den giver gevindst hvergang