Rejeroulade
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Berit Indsendt : Red : |
|
|
Bag smør og mel sammen i en gryde, spæd med mælk og fløde under piskning og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen.
Pres al væden ud af spinaten og rør den i gryden sammen med æggeblommer, salt og bagepulver. pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel massen på smurt bagepapir 30x40 cm med opbøjet kant. Bag dejen ved 200 gr i 20-25 minutter. Løft bagepapiret med den bagte bund af pladen og lad den afkøle under et fugtigt klæde. Rør cremefraiche og mayonnaise sammen og fordel den på bunden. drys med dild og purløg, gem nogle rejer til pynt og hak resten groft, og fordel dem på bunden, rul den sammen til en roulade. Pak den i folie og sæt den i køleskab et par timer. Skær rouladen i skiver og server med rejer, citron og urtecremefraiche. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 14506 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ampbp - 2008-11-21 10:04:16 dette er en meget dejlig forret og den giver gevindst hvergang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne