Græskarsuppe med bacon 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
skær græskarkødet i tern og løg i både. kog det i bouillon ca. 20 minutter. blend suppen og tilsæt fløde. smag suppen til med salt og peber og stil den koldt. steg bacon sprødt på en tør pande og afdryp den den på et stykke køkkenrulle. kasser stegefedtet. riv gulerødderne groft og svits dem et par minutter på et tør pande. de må ikke blive bløde. server suppen kold med gulerødder bacon og brød.
|
|
Opskriften er vist 15956 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne