Nem og god Engelsk Chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : England Indsendt af : Molly Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 270634 gange,
og udskrevet 8092 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (212 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-09-15 21:44:30 Virkelig lækker kage, kan anbefale en springform Jakob Kromann - 2017-03-08 16:27:46 Fantastisk kage ! Bager den tit på efterskolen hvor jeg arbejder som køkkenleder. Dem har dog godt af at stå natten over :) Ulla - 2017-02-22 19:40:40 Min familie elsker kagen, dropper sirup, tager lidt mindre sukker i og bruger minimælk. Helt klart 5 stjerner Jakob - 2016-04-03 18:42:46 Men smager lækker og er sket ikke hård Jakob - 2016-04-03 18:40:18 4,3 stjerner, en lille smule for tør. Jakob - 2016-04-03 18:39:35 Perfekt kage. Jeg brugte bare noget mørk chokolade som glasur, det er lige så godt. Til jer der synes den er dårlig, kan jeg godt være enige med jer i starten. Men bare lad den stå i 8 timer så er den perfekt. Så hvis i skal feste så lav den dagen før :-). Maya - 2015-04-11 21:10:35 Super flot kage 😀min gæster bad om opskriften med det samme 😍 Jeg har lavet den uden sirup . anonym - 2014-05-02 21:57:22 meget kedelig kage ikke umagen værd Bagemaskinen 23 - 2012-11-26 20:22:48 Den er helt fantastisk har bagt en mange gange. :-) Lisa - 2012-09-27 14:26:28 Skal man bruge natron? Molly - 2012-09-15 09:06:28 Glad for at så mange syntes at denne chokoladekage er god. Jeg bager den stadig, bagte den igår, tilsatte hakket appelsinskal, hakket lys chokolade og lidt nescafe (fryse tørret kaffe, en lille tsk.) Det kan anbefales ;)) Smager rigtig godt ;)) Jeg kom alt i skålen på en gang - siede dog de tørre ingredienser - DET ER DA NEMT ;))) Victoriakagebager23 - 2012-08-08 18:00:32 Den er helt fantastisk den kage har prøvet mange gange.Og hver gang jeg laver den er den væk på 0.5 Abdul - 2012-07-30 13:35:12 Kan man godt undgå at bruge sirup, uden at erstatte det med noget andet? Og når man bager den, skal man så starte med alle de tørre ingredienser først?? :) uKENDT - 2012-07-29 19:42:37 Den Er FANTASTIK Lækker! :D Det Var Mit ord! uKENDT Mestrebagerene, Sara og Caroline - 2012-07-06 13:11:54 Mhh, ser og dufter rigtig godt ud inde i ovnen nu. Vi glæder os til at smage! Fra de to søstre, mesterbagerene! ;-) malle - 2012-06-25 10:39:09 den er også god med bedstefares skæg Louise - 2012-06-24 17:11:59 Helt klart den bedste chokoladekage ! Den holdet sig frisk rigtig længe, "desværre" forsvinder den i løbet af få dage. Super når der er gæster eller hjemlig hygge! Mig - 2012-04-26 17:10:22 Skal til at bage den nu :) tror jeg vil putte lidt vanillesukker i <3 De kage elskende - 2012-04-23 14:29:42 Kagen var rigtig nem at lave, og vi lavede den på under 10 min. Den er i oven nu, og vi glæder os til at smage den. Vi kan ikke rigtig få den bagt, men det er nok også fordi, at vi har brugt nogle for små bageforme. Men den ser rigtig god ud. Hilsen de tilfredse chokoladekage bagere :) Maria G - 2012-04-04 09:09:45 Dårlig oplevelse andet er der ikke at sige til det Celine. - 2012-02-12 13:21:39 Super god opskrift! Har brugt den flere gange til fødselsdage! :-) Alletiders kage! Lene Clausen - 2012-01-29 06:59:21 Selv vikinger elsker denne kage :-) anonym - 2012-01-27 12:17:51 Havde den med på arbejde en dag - alle elskede den! anonym - 2011-09-09 16:35:05 god kage nem at lave og alle hjemme hos os syntes gost om den Caroline - 2011-08-03 16:25:01 Er i gang med at bage den nu, og jeg har brugt letmælk i stedet for sødmælk, men alt andet er kommet i, så nu håber jeg på et godt resultat :) mulle - 2011-06-02 08:21:28 rigtig go kage men alt for sød, bruger kun 350 g sukker og ingen sirup, ellers er den super Michael, Odense - 2011-05-10 21:52:26 Den er en kage lige til et 10-tal. Skulle lave en kage i forbindelse med min fødselsdag og valgte den her. Den var elsket af alle 8 personer. :) Men brugte kun halvt så meget sukker og den fik kun 180 grader i 30 min. Så blev den perfekt. Ida & MC - 2011-04-20 09:27:38 DEn er rigtig god og svampet og fugtig. Vi har bagt den 2 gange nu. og altså vi bager den kun i 20-30 minutter. Og der er den altså helt gennembagt! Så 50 min. er alt for meget. så bliver den jo tør. anonym - 2011-04-09 13:44:52 Super god. Lavede et forsøg med 100g. Mørk chokolade :D Amalie - 2011-03-10 14:41:04 Det er en super dejlig kage, og den smager så viduerlig!:) Amalie og Julie - 2011-03-10 14:39:17 Meget god kage husk at den skal smage godt og dejligt nyd den!! ukendt - 2011-02-11 15:01:17 Den ser super ud, har også læst de andres kommentarer, overvejer at lave den i dag :) Julie - 2011-02-02 13:06:56 Kan man godt bruge oliven olie Ditte - 2011-01-19 16:59:38 Super lækker kage med masser af muligheder for at putte lige det i man har lyst til (fx appelsin, chokoladestykker, nødder). Den havde specielt stor succes som desert, da vi serverede den lun til is. Mums! Den sovende kok - 2011-01-05 14:31:52 vi puttede chokolade´i. Det var mums! jannik - 2010-12-19 11:04:26 den smager rigtig godt Emma selvfølgelig? - 2010-12-01 18:00:22 Super lækker kage, med dejlig svampet konsistens. Jeg bruger den gang på gang, men tilsætter dog 2 spsk vanilje, lys i stedet for mørk sirup, bruger skummetmælk og dropper glausuren tilgengæld for en omgang hakket chokolade - super lækkert :-). aayman - 2010-11-26 16:14:19 den er sååh lækker mmmmmmmm det smager meget godt Rasmus - 2010-11-21 17:46:35 Laver den nu :) venter spændt på resultatet, fulgte opskriften 100% ;) mig - 2010-11-10 12:55:09 hej. jeg er i gang med aat lave den nu, og den ser meget lækker ud. hilsen mig sexi sony <3 - 2010-10-29 12:21:23 Rigtig lækker & vidunderlig kage. Lavede den til min elskede famile & jaa de elskede den! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne