Provencalske rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i terninger. Tomaterne skylles og skæres i både. Løg, tomater, tomatpuré, bouillonterning og hvidløg koger i ca. 20 minutter under låg ved svag varme. Rejerne tilsættes og saucen smages til med salt og peber. Risene koges i 12 minutter i vand tilsat salt.
Ærterne tilsættes og risene trækker under låg i ca. 12 minutter. Serveres evt. med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 11615 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne