Citron og kanelis med syltede pærer
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Isen:
Æggene og de to ekstra blommer piskes meget grundigt med sukkeret, til det er lyst og luftigt (brug elpisker). Fløden piskes til let skum, som vendes i æggeblandingen. Blandingen smages til med citronsaft, revet skal samt kanel. Fordeles i små portionsforme og fryses. Pærer: Pærerne skrælles og kernehuse stikkes ud. De kommes i en kasserolle med vand, sukker, citron og kanel. Koger op og simrer i ca. 7-10 minutter. Lad pærerne trække i lagen, til de er afkølede. Ved servering vendes isen ud og serveres med de hele pærer. Evt. kan der pyntes med blade af citronmelisse. Tips: Æg og sukker til isen skal piskes, til sukkeret er helt opløst. Det går lidt hurtigere, hvis massen piskes i en skål over varmt vand. |
|
Opskriften er vist 15911 gange,
og udskrevet 391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne