Kalkun med Ris og Champignonflødesovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Gravengaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kalkun brystet i smørret med salt og peber, fint og gylden. læg det i et fad og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter.
Imens steger du champignonerne med salt og peber, og smider dem ind til kalkunen i yderligere 5 minutter. Derefter hælder du føden i fadet og giver det hele 10 minutter mere, smag sovsen til med salt og peber hvis nødvendigt. Og alt imens har du selvfølgelig kogt risene. Tips: Man kan riste et par skiver brød til, jeg fortrækker et par flutes gerne med smør fx kryddersmør el. hvidløgssmør. |
|
Opskriften er vist 26751 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ricky - 2019-10-22 10:29:38 Jeg laver det med friske champignon og bacon og cocktailpølser, og så paprika, det smager også rigtigt godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne