Spaghetti Bolognaise 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : JensKbh Indsendt : Red : |
|
|
1. Svits finthakket løg i olivenolie til det bliver gyldent.
2. Tilsæt kødet og rør det så det bliver helt fordelt, og ikke ligger i små klumper. Steg det indtil det ikke er rødt længere. 3. Tilsæt de tørrede krydderier, finthakket hvidløg, tomat, tomatpuré og chilien. 4. tilsæt 1 - 1 ½ oksekødsbouillon og hæld rødvinen i. 5. Krydr med salt og peber. 6. Rør grundigt rundt i saucen, sæt låg på og lad den simre i 35-45 min på ca. 2-3 så alle olierne fra krydderierne trækkes ud i retten. Tips: Man ser for mange tarvelige opskrifter på Bolognaise. Her er en meget velsmagende en, ligeså nem og ikke særlig dyr. Den er god og kraftig, grundet hvidløgene og rødvinen, og resten kan sagtens gemmes eller fryses ned. Du kan variere kraften i saucen ved at tilføje mere krydderi og-/eller rødvin. |
|
Opskriften er vist 11051 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer JensKbh - 2010-01-13 21:04:20 Ikke i alle. I nogle opskrifter skal der således hakket kyllingelever i, så den kunne du også have nævnt :-) Men udgangspunktet er jo at man selv retter en sin mad til efter smag og behag. italieneren - 2009-11-03 09:59:25 i en italiensk bolognaise skal der gullerødder og blad selleri i... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne