Koteletter i fad med kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Vivian Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Kom mel, salt, peber og godt med karry i en dyb tallerken og vend kødet heri. Svits koteletterne på en varm pande til det er gylden på begge sider. Kom herefter kødet i et let smurt ildfast fad. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens porrerne grundigt (Ca. 2 cm. fra bunden sættes kniven i midten af porren og skæres resten af vej op, så kan de skylles godt indeni) Skær dem så i ca. 1 cm. Svits løg og porrer og kom det ovenpå kødet. Rens champignonerne godt og skær dem i tynde skiver (brug æggedeler) Svits champignonerne og kom dem oven på kødet. Snit kartoflerne i en foodprocessor eller på et rivejern. Svits kartoflerne og kom det på så det dækker hele fadet. Kom evt. lidt ekstra salt over retten. Hæld lidt mælk eller madlavningsfløde ved og kom reven ost ovenpå. Skal have ca. 1 time i ovnen. Tips: Kan man godt lide maden smager af noget, skal man ikke spare på hverken salt, peber eller karry. Kan serveres med flutes eller råkost af en art. |
|
Opskriften er vist 290093 gange,
og udskrevet 15458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2020-07-12 16:35:25 Det er blevet en af vores favorit retter. Den er bare super dejlig Steve Levisen - 2017-03-30 15:41:15 Jeg prøver det i dag glemte bare de revet kartofler lig skulle på pande men håre det bliver rigtig godt Annette H - 2015-07-06 14:31:25 en god sag vi får tit Peder - 2015-05-16 18:08:32 Westmark hedder min championskærer. Den er købt i Danmark og er med blade istedet for strenge. Super god til formålet. Allan - 2014-04-06 12:37:01 Super lækkert. Der skal bruges en del salt og peber for at få alle de skønne smagsnuancer frem. Lisa - 2013-09-27 10:10:44 Hvis man gerne vil have ensartede skiver af champignoner, så findes der faktisk en rigtig champignonskærer, den har kraftigere klinger / knive end en æggedeler. Jeg har købt min i Tyskland, Karstadt har den, men måske kan den også skaffes til Danmark, prisen for champignonskæreren i Tyskland er ca. 100,00 kr. Birgit - 2013-04-09 19:42:20 En rigtig god måde at lave koteletter på. Det blir helt sikkert en af vore favoritter. Helene - 2010-11-19 16:56:32 Husk ikke alle æggedeler kan holde til at "snitte" champignoner, da strengene har det med at sprænge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne