Rösti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skræl kartofler og selleri. Riv begge dele groft på et rivejern. Kom de revne grøntsager op i et klæde fx et rent viskestykke. Kværn salt og peber over de revne grøntsager og luk klædet omkring de revne grøntsager og pres væden ud. Form grøntsagerne til små flade pandekager og steg dem gyldenbrune i olie på en ikke alt for varm pande (ca. 10-15 min ved jævn varme). Hvis man skal lave mange, kan man holde de færdige rösti varme i en 70 grader varm ovn.
Server fx. sammen med en god sovs og bøf, men ellers i stedet for almindelige kartofler. |
|
Opskriften er vist 23300 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-22 11:30:36 Rösti stammer fra Tyskland :) René Hirt - 2005-01-01 01:01:01 smager pragtfuldt også med små baconstykker i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne