Sauce Monte Lena
Indsendt : |
|
|
Rødvin indkoges til det halve, afkæles og tilsættes rødvinseddike og æggeblommer, legeres til cremekonsistens over svag varme, piskes op med det lune, afklarede smør.
Smages til med fond eller glace fra retten.
|
|
Opskriften er vist 12155 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-17 21:06:34 Det er et ægte sauce, Joe. Det er da dig der er galt på den. Joe cook - 2013-11-22 01:55:13 Alt for mange blommer og alt for meget smør. Ved du ik hvordan man laver mad?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne