Sauterede sommergrønsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær gulerødderne i lange skrå stykker. Forårsløg og asparges skæres i ca. 5 cm stykker på skrå. Spidskålen skæres i kvarte, stokken skæres ud og kålen snittes.
Varm olien op i en sauterpande og sauter først gulerødderne et par minutter før de øvrige grønsager tilsættes. Sauter 4-5 minutter til grønsagerne er møre, men stadig har bid. |
|
Opskriften er vist 18140 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne