Røget Kalkunbryst

Røget Kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Guhansen

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.Kalkunbryst
 
 Saltlage:
5 l.vand
1.5 kg.Groft Salt
250 g.Sukker
25 g.Nitrit Salt
 
Opskrift:
Skær Kalkunbrystet i 3 lige store stykker Bind snor i til ophængning
Lægges i saltlagen i 2 døgn og hænges derefter til afdrypning natten over
Derefter skal den i rygeovnen og ryges i 2 døgn = 10 - 12 timer pr døgn ved max 20 - 25 grader





karakterer:
Opskriften er vist 18477 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu