Saltsyltede citroner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Skold sylteglasset omhyggeligt også låget.
Skær to dybe snit i hver citron fra top til bund dog uden at skære helt igennem, citronerne skal hænge sammen i bunden. Fyld hver citron med så meget salt som der kan være i snittene. Læg citronerne ned i glasset og tryk dem lidt sammen, kom krydderier ved, riv skallen af to nye citroner og kom den ned i glasset sammen med saften fra de samme citroner. Hæld kogende vand over, så det dækker og luk glasset til. Stil glasset i køleskabet, og lad det stå mindst 4-5 uger. Ryst glasset indimellem. Kan bruges i mange forskellige gryde- eller ovnretter, er bla. Meget velsmagende sammen med lam og tomat, spidskommen stødt koriander og kanel. |
|
Opskriften er vist 9676 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer den bløde mand - 2010-11-04 18:17:22 fedt... syltede citroner uden citroner :-) Anders - 2009-02-03 17:46:29 Undskyld hvor mange citroner siger du ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne