Scones - med masser af fiber
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Indsendt af : Molly Indsendt : Red : |
|
|
Kom hvid hvede, speltmel samt malede nødder i en stor skål.
Hak smøret og kom det ned i skålen. Gnid nu smøret med melet så du ender med en konsistens som brødkrummer. Tilsæt nu bagepulver, vanilie, kardemomme, salt, sukker og bland det lidt. Tilsæt så cremefraishen sammen med 1½ dl. vand. Saml dejen hurtigt, det kan være du skal bruge lidt mere mel. Rul dejen ud, ca. 2 cm. tykkelse og udstik scones. Det er vigtig at du har noget med en skarp kant når du trykker f.eks. glaset ned i dejen. Det er også vigtig at du ikke drejer glaset rundt, da du får meget pænere scones der hæver op ad hvis du undgår dette. Tips: Du kan selvfølgelig lade være med at tilsætte nødder og kardemomme. Du kan prøve at erstatte nødderne med hakket chokolade eller rosiner eller andet tørret frugt. Du skal dog nok bruge lidt mere mel hvis du ikke tilsætter nødderne. |
|
Opskriften er vist 9332 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2011-02-16 13:45:30 Du har da glemt at skrive hvordan de skal bages???? Molly - 2008-03-23 19:46:09 Glemte lige noget vigtigt, de skal bages i en 220 grader varm ovn i ca. 15 - 20 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne